dissabte, 22 d’abril del 2017

ANEM A VEURE EL DOCUMENTAL DE "MIGRANDLAND I EL TEATRE DEBAT"

El passat 29 de Març vam anar amb els Planters de 2n d'ESO a Girona a fer dues activitats subvencionades per Conarte.
Primer vam anar al Caixa Fòrum de Girona a veure el documental de Migranland i tot seguit vam fer un taller de reflexió respecte aquest documental. Els alumnes els hi va agradar molt ja que els protagonistes són gent de Salt on expliquen les dificultats i obstacles que han tingut en el seu procés migratori. Molts d'ells van deixar els seus països i gran part de la seva família a la recerca d'una vida millor on tinguessin més oportunitats.  No obstant, per a molts ha estat una experiència difícil, on sovint s'han enyorat i s'han sentit poc valorats. Molts dels nostres alumnes coneixien alguns dels personatges que sortien del documental....





 Tot seguit ens en vam anar a esmorzar a la plaça de la Independència de Girona!




 I per finalitzar el matí, vam desplaçar-nos a la Sala Planeta a participar en un taller de Teatre Debat.
Quatre personatges ens van explicar la història de quatre adolescents i com viuen el seu dia a dia. Cadascun d'ells vol ser acceptat i pertànyer al grup i fan el que sigui per aconseguir-ho, no obstant això els hi provoca malestar i conflictes entre ells.
Els nostres alumnes van crear un debat molt interessant to explicant les seves opinions al respecte el comportament de cada personatge !!!




 Felicitats per el vostre treball i actitud durant tota la jornada!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada